Muzički događaj 23. Sep 17. 21:00

Tagovi

Svemirko

Svemirko premijerno u CK13!

Svemirko je nova inkarnacija glazbenika i producenta Marka Vukovića, koji je u prošlosti izdavao kao Kimekai, te pod raznim drugim pseudonimima, no ovdje je riječ o potpunom zaokretu, nečem novom i drugačijem. Vuković prije otprilike dvije godine donosi odluku i počinje skladati pjesme opjevane na materinjem jeziku, a početkom ove godine objavljuje svoj debitantski album “Vanilija”, na glazbenoj etiketi Više manje zauvijek, do sada odlično prihvaćenim od strane kritike i slušateljstva u regiji pa i u svijetu.

Album “Vanilija” zbirka je intenzivnih, zvučno-aromatičnih i plesnih pjesama u vanrednom synth pop maniru. Snimanje, miks i produkciju albuma potpisuje Marko Vuković, mastering je odradio glazbenik, video i konceptualni umjetnik Lionel Williams poznatiji kao Vinyl Williams, dok dizajn naslovnice potpisuje Jeremy Nealis.

Zajedno sa svojim prijateljima, članovima eklektičnog plemena suvremenih vračeva, Svemirko će od ovog ljeta predstaviti svoju glazbu i uživo na pozornicama diljem Balkana.

 

Podeli na:

facebook twitter